OfertaKS (0)es (0)
pt (0)
br (0)
ru (0)
Бесплатно
скачать

OfertaKS

es pt br

По liridon sokoli

Aplikacioni i OfertaKs në platformën iOs, ku mundëson navigim më të lehtë dhe më të shpejtë të shpalljeve, gjithashtu e lehtëson mundësin e postimit të shpalljeve .

Aplikacioni i OfertaKs lidhet gjithashtu edhe me lokacionin tuaj ku mundëson të shfaqen të gjitha shpalljet që janë afër jush. Si dhe shumë mundësi tjera.

OfertaKs.com

Заметки о выпуске

13.01.2018 | Версия : 1.0 | Размер : 32,9 MB


Скриншоты iPhone / iPod :

Скриншоты iPhone / iPod Скриншоты iPhone / iPod Скриншоты iPhone / iPod Скриншоты iPhone / iPod

Скриншоты iPad :

Скриншоты iPad Скриншоты iPad Скриншоты iPad

Категория

Производительность , Покупки


Поддерживаемые устройства : iPad 2 Wifi , iPad 2 3G , iPhone 4S , iPad 3rd Gen , iPad 3rd Gen 4G , iPhone 5 , iPod Touch 5th Gen , iPad 4th Gen , iPad 4th Gen 4G , iPad Mini , iPad Mini 4G , iPhone 5C , iPhone 5S , iPad Air , iPad Air Cel , iPad Mini Retina , iPad Mini Retina Cel , iPhone6 , iPhone6 Plus , iPad Air 2 , iPad Air 2 Cel , iPad Mini 3 , iPad Mini 3 Cel , iPod Touch 6th Gen , iPhone 6s , iPhone 6s Plus , iPad Mini 4 , iPad Mini 4 Cel , iPad Pro , iPad Pro Cel , iPad Pro 97 , iPad Pro 97 Cel , iPhone SE , iPhone 7 , iPhone 7 Plus , iPad 6.11 , iPad 6.12 , iPad 7.1 , iPad 7.2 , iPad 7.3 , iPad 7.4 , , ,


чтобы открыть

TriPeaks Solitaire Classic
TriPeaks Solitaire Classic

Цена : Бесплатно

Черепашки
Черепашки

Цена : Бесплатно

Bubble Blast Boxes
Bubble Blast Boxes

Цена : Бесплатно

Bubble Blast - Мрамор
Bubble Blast - Мрамор

Цена : Бесплатно

Мыльные пузыри
Мыльные пузыри

Цена : БесплатноiPhone и iPad приложения

iPhone и iPad игры

Mac OS X приложений

Mac OS X игры

Вернуться к началу

   Follow @FormidApps